fbpx

О нама

Бренд >>MAJICE ADRENALIN<< већ годинама је посвећен производњи искључиво патриотске одеће и промоцији српских традиционалних вредности. Бренд је базиран на онлајн пословању, која укључује промоцију, комуникацију са купцима и испоруку робе путем брзе поште. Бренд је 2014. године настао као Фејсбук страница Adrenalin01, где је стекао значајну подршку и преко 20 хиљада пратилаца. Нажалост, прва страница је угашена/блокирана од стране Фејбука, 2019. године. У међувремену, у складу са развојем друштвених мрежа, наш бренд је од 2017. године присутан и на Инстаграму, који је временом стекао примат над другим друштвеним мрежама, а након изненадног гашења Фејбук странице постао и једини медиј на којем смо били присутни. МАЈИЦЕ АДРЕНАЛИН добијају нови замах 2022. године, од када смо свакодневно повећени развоју бренда, који од тада постаје познат под тим именом, али и новим логоом и препознатљивом визуелном презентацијом. Сада смо присутни на Инстаграму, Фејбуку, ТикТоку, као и на Виберу, на којем смо основали групу у којој окупљамо наше поштоваоце, пријатеље и задовољне купце. Иза нас су године рада на овом бренду и хиљаде задовољних и сталних купаца.

ПОРУЧИВАЊЕ МАЈИЦА

Ако желите да поручите мајицу или дукс са овог сајта то можете урадити у само неколико корака. Прво изаберите мајицу коју желите, боју и величину коју носите и додајте тај производ у “корпу“. Можете додати и друге производе у исту корпу ако желите. Затим кликните на корпу и наставите са куповином. Потребно је да унесете своје податке, који су неопходни за успешно достављање, те вас молимо да дате што прецизније податке (адресу и број куће/стана ако није без броја) и да проверите да ли сте унесли исправне податке (нарочито број телефона). Након извршене куповине ми ћемо у најкраћем року обрадити вашу поруџбину и послати поручене производе Пост експресом или Поштама Српске, ако сте из РС. 

Без бриге, ваши подаци нам након извршене поруџбине нису потребни и ни на који начин неће бити злоупотребљени!

Замолили бисмо вас за одговорно поручивање. Производе поручите само ако сте заиста одлучили да желите да их купите и преузмете приликом доставе. Ако имате мање од 18 година обавезно се консултујте са родитељима око куповине. Такође бисмо вас замолили за доступност приликом покушаја достављања поруџбине, јер је неопходно да Вас курир контактира пре уручивања. Ако не будете у могућности да преузмете пакет, молимо вас да нађете некога ко би преузео уместо Вас. У супротом пакет се оставља у вашој локалној пошти или се у неким ситуацијама одмах враћа нама. С тога Вас молимо да пакет преузмете из поште, уколико буде остављен тамо.

Поруџбина се плаћа поузећем.

РЕКЛАМАЦИЈЕ

Уколико смо начинили грешку у виду погрешног производа или нам је промакла одређена грешка у штампи, мајицу ћемо вам заменити. Само нам се јавите и приложите рекламацију.

Не вршимо рекламацију уколико вам је производ неодговарајуће величине, јер се сви производи штампају по поруџбини. Из истих разлога не практикујемо отварање и испробавање производа приликом испоруке.

КВАЛИТЕТ

Свакодневно радимо на побољшању квалитета наших услуга и производа, као и репутације нашег бренда, која нам је од изузетног значаја. Зато производимо само квалитетне мајице и дуксеве штампане најсавременијим техникама штампе (ДТГ и ДТФ). Наше мајице су од 100% премиум памука од 160 и 180 г/м2, са ојачањем од рамена до рамена. Готово у 100% случајева имамо изузетно позитивне повратне информације од наших купаца, који када једном поруче, постају наше сталне муштерије и пријатељи.

 

Мајице Адреналин

УЧЛАНИ СЕ У НАШУ ВИБЕР ГРУПУ ГДЕ ТЕ ЧЕКАЈУ БРОЈНЕ ПОГОДНОСТИ И ПОПУСТИ, ДРУЖЕЊЕ СА ПАТРИОТАМА И НАЈВАЖНИЈЕ ВЕСТИ.

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС:

(+381) 0648845219 adrenalinmajice@gmail.com

Shopping cart

0
image/svg+xml

За сада немате додатих производа у корпи...

Continue Shopping